De Kinderfiets Kermiskoers van Groningen sinds 2016

Wie wint De Gouden Bidon?

In Groningen leeft 1 op de 5 kinderen onder de armoedegrens. Daar kunnen we samen iets aan doen.
Kinderen willen meedoen. Met een mooie fiets, op kekke sportschoenen, samen op muziekles… Doe mee, Doneer een kinderfiets of kom kijken!

Doneer een kinderfiets

Schermafbeelding 2016-08-22 om 11.31.59

Finale Grote Markt Bommen Berend zat 27 aug 13.30 uur

Kinderen strijden op snelle BMX-fietsen voor gelijke kansen, eeuwige roem en om de felbegeerde Gouden Bidon. De snelste kinderfietsfietsers gaan naar de finale op de Grote Markt. Strijden voor gelijke kansen en eeuwige roem…. en de winnaar wint een BMX-fiets.

Schermafbeelding 2016-08-24 om 12.39.05

Aanmelden is niet nodig. Kom langs. Genoeg te doen en helemaal gratis: je fiets wordt een rijdend kunstwerk met Pimp your Bike. Fietsklus: ketting eraf? Een krom wiel? Repareer zelf je fiets met de beste fietsenmakers van de stad.

Crazy Race Kinderfiets KermiskoersKaravaan

De Gouden Bidon Crazy Race Kinderfiets KermiskoersKaravaan rijdt deze zomer door de stad. Met aan het stuur de koersdirecteur en de Gouden Rondemiss, worden fietsen ingezameld en (te) gekke races georganiseerd.

Schermafbeelding 2016-07-25 om 08.46.01

Doneer een kinderfiets
Afgelopen jaar zijn met inzamelingsacties al 500 kinderfietsen ingezameld! Kom naar de voorrondes of naar de finale om te doneren. Dat kan ook online: Doneereenkinderfiets.nl